Waar is JahnII dames 1??

Geplaatst op 7/10

Misschien is het een vraag die u zich stelt? Wellicht worden we ook niet zo erg gemist…..

Maar het leek me toch goed om even uit te leggen waar de dames van JahnII zijn gebleven.

Na het succesvolle seizoen 2015-2016, waarbij we tweede in de poule werden , hadden we veel zin om te proberen dit seizoen wederom bovenin mee te kunnen draaien om de knikkers.

1 speler ging vertrekken naar Groningen, maar daarentegen hadden we ook een nieuwe dame als versterking gevonden.   We hadden voor dit seizoen 8 spelers op papier.

We gingen de zomer in om allemaal van een welverdiende vakantie te gaan genieten.

Helaas besloot er toch nog een speler haar basketball-carriere in  Groningen voort te zetten en 1 dame bleek in blijde verwachting, waarbij ons team ineens gereduceerd werd tot 6 spelers.

6 spelers….waarvan sommigen een gezin  of drukke banen hebben…..was niet genoeg om  de competitie mee in te gaan. We hebben na de vakantie nog geprobeerd om dames via Mustangs Emmen erbij te krijgen, maar dit is tot op heden nog niet gelukt.  Helaas heeft  ook ons nieuwste aanwinst besloten het bijltje er bij neer te gooien, waarbij we dus op dit moment op een treurige 5 spelers + 2 zwangeren genoteerd staan.

Maarrrrr…..Samen met Nico en Jaap wordt er op de maandag getraind en blijven we proberen er toch nog minstens 2 spelers bij te krijgen, zodat we hopelijk vanaf januari nog een halve competitie  kunnen spelen.

Wie-o-wie weet mensen om ons team te versterken, zodat er binnen JahnII toch een damesteam blijft bestaan.

Namens Dames1 JahnII :

Iris Marijke Yvonne Marjolijn Herma Annelott en Dagmar