Team Sjaak Afhaak laat dure punten liggen

Ondanks dat de heren 13 man op papier tellen gingen er deze vrijdag weer slechts 7 man op pad. Vanwege allerlei reden (sommige beter dan de andere), haakten er nogal wat spelers af en werd eigenlijk alle lengte thuisgelaten. Dit terwijl de wedstrijd tegen Falcons een belangrijke wedstrijd is waar zeldzame punten binnen handbereik liggen.

Het eerste kwart begonnen de heren weer met lood in de schoenen, binnen no time stond het 9-0 en moest Gosse met een time out de heren wakker schudden. Hierna werden er iets betere aanvallen gespeeld en kwamen de eerste punten van Jahn op het bord. In de verdediging hadden de mannen uit Stadskanaal geen antwoord (meegenomen) op de lange man uit Falcons. Niet alleen bleef hij maar scoren, ook pakte hij keer op keer aanvallende rebounds. Stand na eerste kwart: 15-10.

In de rest van de wedstrijd kwam Jahn af en toe terug, waarna de Falcons weet een gat wisten te slaan. Zo wordt het via 31-24, 43-36 uiteindelijk 62-51.

Heel zonde dat de heren, vooral door de vele afwezigen, deze dure punten misloopt. Hierdoor komen ze helaas in de strijd terecht voor de laagste plekken.

Scores:

Jesse 15
Mark 9
Bastiaan 9
Lennart 7
Luc 6
Gosse 3
Merlijn 0