Meiden U22 winnen van Exercitia

Het beloofde een leuke wedstrijd te worden. Iedereen had er zin in en begon gemotiveerd aan de wedstrijd.

We begonnen het eerste kwart met Carlijn, Evelien, Anne, Liesbeth en Paulien in de basis. De ballen gingen er lekker in en we bouwden gelijk een goede voorsprong op. Anne gooide haar vrijeworpen er lekker in en Liesbeth maakte ook een mooie score. Zo eindigden we dit kwart met 20-11 in ons voordeel.

Het tweede kwart gingen de scores gelijk op. Wel werd er door de bank goed aangemoedigd en gecoached. Na een aantal goede scores van Floor en twee mooie vrijeworpen raak geschoten door Marjan eindigden we dit kwart met 32-20.

In het derde kwart kwamen we goed terug. We merkten dat ze moe werden en maakten daar uitstekend gebruik van, want mede dankzij Aline en Renée hadden we een ijzer sterke verdediging. Ook maakte Paulien een mooie score na een perfecte pass van Anne. Dit kwart eindigden we met 44-32.

In het vierde kwart hebben we het Exercitia nog even moeilijk gemaakt. Met een paar mooie fast-breaks van Carlijn & Evelien hebben we nog wat puntjes gemaakt. We hebben goed samengewerkt en er een leuke wedstrijd van gemaakt. Die we gewonnen hebben met 58-41!

Punten:
Evelien  : 18
Floor      : 16
Carlijn    : 10
Anne      : 4
Liesbeth : 4
Marjan    : 4
Paulien   : 2