Meiden U22 vs Exercitia

Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, vooral omdat onze centers Rianne en Marjan beide niet mee konden doen. Ook Marijke en Ingeborg konden er helaas niet bij zijn.
We begonnen het eerste kwart met Carlijn, Evelien, Anne, Renée en Amber in de basis. De ballen gingen er lekker in en we bouwden gelijk een goede voorsprong op. Zo eindigden we dit kwart met 23-15 in ons voordeel.
Het tweede kwart gingen de scores gelijk op. Wel werd er door de bank goed aangemoedigd en gecoached, want door omstandigheden kon Reinder niet zo hard schreeuwen deze keer. Na een mooie score van Amber eindigden we dit kwart met 35-26.

In het derde kwart kwamen we goed terug. We merkten dat ze moe werden en maakten daar uitstekend gebruik van. Met een paar mooie fast-breaks van Anne, Carlijn, Evelien en een perfecte score van Renée was dit echt een leuke kwart. Dit kwart eindigden we met 49-35.

In het vierde kwart hebben we het Exercitia nog even moeilijk gemaakt, want mede dankzij Stella, Aline en Paulien hadden we een ijzer sterke verdediging. Anne schoot haar vrijeworpen perfect raak en Floor sloot de wedstrijd nog even mooi af met twee scores achter elkaar.
We hebben veel gelachen en goed samengewerkt. Kortom een geslaagde wedstrijd, die we gewonnen hebben met 67-46!

Punten:
Evelien: 32
Floor : 11
Anne : 9
Carlijn : 8
Amber : 5
Renée : 2