Jahn II MU22 – Quintas MU22

We begonnen de wedstrijd goed. Er volgden een paar mooie scores van Marjan, Floor, Carlijn en Evelien. Jet hield de verdediging goed dicht. Toch scoorden de tegenstanders ook veel. Het eerste kwart eindigde met 17-16 voor ons.

In het tweede kwart waren een paar mooie aanvallen van Carlijn, Evelien en Anne. Hierdoor hebben we een paar mooie punten gemaakt. Liesbeth en Paulien hielden de verdediging goed dicht. We gingen de rust in met 7 punten voorsprong. Het stond 38-31.

In het derde kwart begonnen we wat minder goed. Toch pakten we het weer goed op. Er volgen weer een paar mooie scores van Evelien en Anne. Er stond een goede verdediging van Paulien. Het derde kwart eindigde met 52-49.

In het vierde kwart begonnen we goed. Anne schoot de vrije worpen er in. Er stond een goede verdediging van Renée en Aline. Het werd nog even spannend. Met nog één minuut te gaan stond het 65-59 voor ons. In de laatste minuut scoorden de tegenstanders nog een paar punten, maar niet meer genoeg. We hebben de wedstrijd gewonnen met 65-63.