Heren 1 weinig te zoeken in Peize

Zonder bankspelers ging een verder compleet heren 1 zaterdagavond op pad richting Peize. Gezien de stand van Peize zou het naar verwachting een lastige wedstrijd worden voor de heren.

Vanaf de eerste minuut bleek dit maar al te waar te zijn, waar in de aanval bijna alles mis ging (van lay-ups tot vrije worpen), hadden de heren het in de verdediging lastig tegen de combinatie van kracht (gewicht) en schutters aan de kant van Jumping Five. Carlos kan met goede aanvallende moves nog wat terug doen, maar het eerste kwart eindigt in 20-12.

Vanaf het tweede kwart is het eigenlijk geen wedstrijd meer. De heren laten hun kop zakken en hierdoor wordt het verschil alleen maar groter. Merlijn doet af en toe wat terug in de fast-break, maar verder gaat bijna alles mis. Het feit dat er gedurende de wedstrijd 4 uit 15 vrije worpen geraakt worden zegt al veel. Via een ruststand van 49-25 (29-13) en een derde kwart stand van 70-38 (21-13) eindigt de wedstrijd in een teleurstellend 97-49 (27-11).

Een uitgesproken verlies die de heren aan zichzelf te danken hebben. De trainingsopkomst / intensiteit moet weer wat omhoog en dan kunnen de heren weer leuke dingen laten zien in de sterke eerste klasse.

Dank aan scheidsrechters en tafel en aan de paar supporters die helemaal naar Peize gekomen (gebleven) waren om ons aan te moedigen (was de moeite denk ik niet waard).

 

Scores

Carlos, 11

Merlijn, 10

Jesse, 9

Reinder, 6

Gosse, 5

Miedema, 3

Mark, 3

Schepers, 2

Luc, 0