De eerste verlenging dit seizoen is een feit..

JU18  vertrok afgelopen zaterdagavond richting Zuidhorn helaas zonder de Kevin, Tal, Christiaan en Olav. De tegenstander was BV Dunk. De jongens hadden er allemaal zin in en waren lekker gefocust op de wedstrijd…

Het 1e kwart begonnen we goed. We stonden voor met maar 2 punten in de eerste helft. Erwin met gelijk een sterk schot. Joey had super goeie rebounds! Vanuit daar konden we met de fast break terug.

In het 2e kwart begonnen we minder goed. We waren niet meer goed gefocust en speelde daardoor minder goed. BV Dunk scoorde daarom meer en we kwamen achter te staan net voor de rust.

Na de rust begonnen we goed totdat BV Dunk een grote run maakte. Daarop namen we een time-out. Aaron kwam in de time-out met een heel goed idee. ‘’jongens we moeten goud gaan spelen’’. Dat pakte heel goed uit, de tegenpartij had minder gescoord maar ze stonden wel met 9 punten voor.

4e deze kwart ging redelijk. We speelden ( goud ) en daardoor kregen ze minder kansen onder de ring. De aanval liep in dit kwart beter, zo konden we de tegenpartij weer in halen. Aan het einde van dit kwart stond het weer gelijk. We hadden ons terug gevochten, en nu gingen we vol voor de overwinning.

VERLENGING. We begonnen met de verlenging met verbazing. Beide teams scoorde niet veel. Er was nog 15 seconden te gaan en het stond 60-60 we waren aan het rond passen en Michael stond open bij de 3-punt lijn hij kreeg de pass en Aaron en de coach riepen SCHIET! . Hij schoot en ging RAAK! De bank ging uit z’n dak en de coach ook. Het stond 63-60. NU ware er nog 9 seconden te gaan. Aaron stealde de bal erg snel en maakte een Lay-Up en was raak! Het eindsignaal luidde en BV Jahn II overwint BV Dunk met 65-60.