Dames pakken zevende winst op rij

Met een compleet team vertrokken we zaterdagmiddag richting Groningen, om een wedstrijd te spelen tegen Groene Uilen 4. Op papier stond de makkelijkste tegenstander van dit seizoen. Over de 2 punten maakten we ons daarom niet zoveel zorgen, maar we wouden wel graag een mooie score op het bord zetten.

We begonnen de wedstrijd met wat opstart probleempjes. We waren niet geconcentreerd en de verdediging was pudding. Desalniettemin sloten we dit kwart wel af met een voorsprong.

In het tweede en derde kwart liep alles beter en kregen we de scherpte terug in onze aanval, zo wisten we beide kwarten rond de 25 punten te scoren. Ook krabbelden we weer wat terug in de verdediging zodat het verschil groter en groter werd.

Het laatste kwart was het uit spelen, maar blijkbaar zaten wij al met onze hoofden onder de douche want de tegenstanders wist nog een paar keer te gemakkelijk bij het basket te komen. Na het eindsignaal stond er een lelijke 44, maar een mooie 82 op het scorebord. Bedankt trouwe supporters voor het meereizen en de aanmoediging!

Volgende week hebben we een vrij weekend, zaterdag 28 november staat de volgende thuiswedstrijd op het programma tegen Moestasj, hopelijk tot dan!

Punten: Ingeborg 28, Rianne 14, Annelott 13, Marjolijn 9, Yvonne 7, Marijke 6, Herma 5 en Iris 1.