Dames Jahn II ´vloert´ BVG

Na alweer 4 overwinningen op rij, gingen we vol vertrouwen deze wedstrijd in. Nadat het voor Yvonne en Ingeborg duidelijk was welke kant we de eerste helft op moesten spelen, konden we beginnen.

De eerste paar minuten moesten we even op gang komen. (Het was immers nog maar 11:15 uur). Marjolijn was vanaf de eerste minuut meteen op dreef. Door een mooie driepunter en twee rake schoten. Onder andere door de altijd scherpe verdediging van Iris, eindigde dit kwart in 16-10.

In het tweede kwart stonden we scherp te verdedigen en gingen aanvallend veel ballen erin. Helaas kwam Marijke al snel op 3 fouten, waardoor ze naar de kant werd gehaald. Door twee rake vrije worpen van Yvonne en drie scores op rij van Ingeborg, gingen we met 15 punten verschil de rust in.

In het derde kwart liet Annelott zien waar ze goed in is. Binnen één minuut 2/2 driepunters raak! Rianne liet zich niet aan de kant zetten door de titanen van BVG en pakte veel rebounds. Bij BVG ging het deze periode met vallen op opstaan. Nou ja, eigenlijk met duiken en opstaan.

In het vierde kwart kwam BVG nog met een indrukwekkende full court press. Hier konden we ons gemakkelijk onderuit spelen, waardoor we nog een aantal mooie aanvallen konden uit spelen. Door onder andere een prachtige pass van Marjolijn pakte ook Herma haar scores mee. Uiteindelijk zorgde Dagmar in de allerlaatste seconde nog bíjna voor een mooie driepunter. Al met al een prima overwinning. Eindstand: 64-35.

Scores:

Annelott: 24 Iris: 1 Marjolijn: 11 Ingeborg: 17 Yvonne: 5 Rianne: 2 Herma: 4