BV Jahn II MU22 – Arrows MU20

Op zaterdag 31 oktober speelden we de wedstrijd tegen BV Arrows. We wisten dat dit voor ons een lastige wedstrijd zou worden, omdat Floor en Carlijn niet meespeelden en we dus met 7 spelers waren. Toch begonnen we positief aan de wedstrijd. De wedstrijd begon met scores van de tegenstander en wij hadden moeite om naar de basket te komen. Het resultaat hiervan was dat de kwartstand 13-3 was.

In het tweede kwart liepen de scores gelijk op. We herpakten ons goed en Evelien en Anne maakten een paar mooie scores. En door de verdediging van Renee en Marjan misten de tegenstanders ook een aantal schoten. De eindstand van het tweede kwart was dan ook 24-13.

In de derde kwart probeerden we de tussenstand zo klein mogelijk te houden. We begonnen het kwart met een score van Liesbeth. Iedereen was aan het vechten voor de bal, maar de tegenstanders wisten toch meer punten te maken. De eindstand van het derde kwart was 40-20.

In het vierde kwart lieten Paulien en Aline goed merken dat ze nog niet opgegeven hadden. Paulien wist door goed uit te boxen een paar rebounds te pakken en Aline stond scherp in de verdediging. Toch maakten de meiden van Arrows meer punten dan ons. Aan het eind van de wedstrijd stond het dan ook 55-30.

Punten:

Evelien: 10 Anne: 10 Marjan: 7 Liesbeth: 3